srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


ADI         917      
3      4      A   OHS
75T   78N   XTT      
I N    S    3     BK7
3YT         CKM      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 24.10.2014
EUR 121,89
   


HURGADA - Ultra specijalna ponuda !!!    
     

 

 

 SHOPPING   WEEKEND

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

B  E  Č

sa posetom Bratislavi

3 DANA - AUTOBUSOM

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja
 
Polasci: 22. avgust & 29. avgust 2014.
Program putovanja sa cenovnikom br. 5 od 27.05.2014.

Pogledajte detalje u pdf dokumentu.

1.DAN  putovanja (petak) :  BEOGRAD – BEČ                                  

Sastanak grupe u 21.30 časova kod železničke stanice PROKOP”, stara okretnica kod Gučevske ulice- ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona. Polazak u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora.Noćna vožnja.

2.DAN (subota ):BEČ – PARNDORF –  BEČ

 Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku u grad, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, Kärntner Strasse.... Nakon razgledanja, slobodno vreme do smeštaja u hotel (оko 15.00h) ili fakultativna poseta outletu Parndorf sa velikim izborom radnji poznatih brendova po specijalnim cenama za koji će vam sigurno biti neophodno više sati kako biste ga obišli!   Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (nedelja):BEČ – BRATISLAVA - BEČ - BEOGRAD

DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju,  a mi vam preporučujemo fakultativni  izlet u Bratislavu - slovačku prestonicu koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva a posebnost joj daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja (polazak iz hotela oko 08.00h, a polazak iz Bratislave za Beč oko 15.00h). Sastanak grupe na dogovorenom mestu i polazak za Beograd oko 16.00h. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske,  Subotice i Novog Sada. sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 24.00. časa ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 29.08.
31.08.
ARCOTEL Wimberger 4**** 1/2 N/D 79
AT EVENT HOTEL PYRAMIDE 4**** **** 1/2 N/D 65

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

OPISI HOTELA:

Austria Trend Eventhotel PYRAMIDE 4**** se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra  SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen,  wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.  www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

ARCOTEL Hotel Wimberger 4**** se nalazi u centru grada na samo pet minuta hoda od poznate šoping zone Mariahilferstrasse, Westbanhof-a i Wiener Stadthalle. Stanica metroa Burgasee – Stadhalle se nalazi ispred hotela odakle se za oko 10 minuta stiže direktno do istorijskog srca grada. Sve sobe su moderno opremljene sa TWC, SAT TV. Gostima hotela na raspolagnju wellness i fitnes centar sa hidromasažnom kadom i saunom, a la carte restoran WIMBERGERs wia z'Haus, bar Joe’s sa ponudom od preko 200 vrsta viskija. Usluga je samposlužni doručak tzv. “švedski sto” koje se služi u sali za obedovanje opremljenom nameštajem iz 19. veka.  www.arcotelhotels.com/en/wimberger_hotel_vienna/

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke -isključivo u agenciji Argus Tours ili 25 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 1 noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u standardnim dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškovefakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 300 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

FAKULTATIVNI IZLET:Bratislava  15 € po osobi - u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča  Parndorf 8 € po osobi.Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je 25 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.

POPUSTI ZA DECU U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE:

Eventhotel Pyramide 4* dete do 5.99 g. u zajedničkom ležaju  - 25 € hotel Pyramide 3* , 15€ hotel Pyramide 4* . ARCOTEL Wimberger 4*  dete od 0 do  14.99 g.  – 35 € Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40% od ukupne cene aranžmana.

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.  

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja - Uniqua osiguranja.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

 

 

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.